Podjetjem pomagamo začeti prodajati na globalnih platformah, kot so Amazon, Ebay itd.

Podjetje Efektus d.o.o. se posveča ponudbi nekaterih najbolj priljubljenih blagovnih znamk na področju igrač, oblikovanja doma, gurmanov, lepote in mode. 

efektus logo 12

Kdo smo?

Kdo smo?

Dobrodošli v podjetju Efektus d.o.o., ki se ukvarja s ponudbo nekaterih najbolj priljubljenih blagovnih znamk na področju igrač, oblikovanja doma, gurmanske industrije, lepote in mode. V podjetju se zavedamo hitrega razvoja v našem segmentu in se zavzemamo, da temu tempu sledimo. Kot majhno podjetje težimo k ohranjanju našega poslovnega procesa v odličnem in učinkovitem stanju, da zagotovimo visoko raven zadovoljstva strank.

Ponosni smo na naše konkurenčne prednosti, ki vključujejo učinkovitost, odlično in hitro storitev za stranke, poštenost in zvestobo. Naša prednostna naloga je ohraniti zaupanje sedanjih strank in pridobiti zaupanje novih. Naša ekipa ima desetletja izkušenj s prodajo, nabavo, podporo strankam, maloprodajo in globalnim spletnim poslovanjem. Ponujamo tudi podporo in lahko pomagamo podjetjem pri začetku prodaje na globalnih platformah, kot so Amazon, Ebuy in druge.

Naša misija

Naša misija

Naše podjetje je bilo ustanovljeno z namenom ponuditi najboljšo možno uporabniško izkušnjo; pridobiti zaupanje strank in poslovnih partnerjev. Zemljo bi radi naredili boljši kraj, jo pustili v boljšem stanju, kot smo jo našli.

Naš cilj je biti družini prijazno podjetje, s sproščenim delovnim prostorom, ohranjati kreativnost na visokem nivoju in delati v nestresnem okolju. Želimo najboljše za vse ljudi na tem planetu.

Vsakdo, ki je pripravljen poskusiti, si zasluži priložnost. Niso vsi ljudje rojeni pod srečno zvezdo ali s srebrno žlico v ustih.
Nikoli ne obupaj!

AAA Certificate of Excellence

Prepričajte se sami.

boniteta
aaa hor 400x110
efektus